AUZEF sonuçları açıklandı mı? AUZEF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Eğitimini İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde (AUZEF) sürdürenlerin girdiği bütünleme sınav sonuçları için flaş bir gelişme yaşandı. 12-13 Şubat’ta yapılan AUZEF bütünleme sınav sonuçları, açıklandı.

AUZEF sonuçları açıklandı mı? AUZEF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bir önceki dönem 13-14 Kasım’da yapılan AUZEF bütünleme sınav sonuçları, 26 Kasım’da erişime açılmıştı. İstanbul Üniversitesi AUZEF’in internet sitesinden ilan edilecek olan bütünleme sınav sonuçlarına, öğrenci no ve şifre ile erişilecek.

AUZEF SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

12-13 Şubat’ta yapılan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bütünleme sınav sonuçları açıklandı.

AUZEF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz dönem 13-14 Kasım’da yapılan AUZEF bütünleme sonuçları, 10-12 gün sonra 26 Kasım’da erişime açılmıştı. Bu bilgilere bakıldığında AUZEF sınav sonuçlarının 24-25 Şubat’ta açıklanması bekleniyordu. Ancak AUZEF sınav sonuçları, beklenenden de erken açıklandı.

Telafi (Bütünleme) sınav sonuçları ilk olarak https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden ilan edilecek. Öğrencilerin aldıkları puanı görüntülemek için https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapması gerekiyor.

AUZEF GEÇME NOTU NASIL HESAPLANIR?

Açık ve uzaktan öğretim programlarındaki tüm derslerde, bir ders için Ham Başarı Puanı hesaplanırken yarıyıl/yıl içi etkinliklerin etkisi en fazla yüzde 40, yarıyıl/yıl sonu sınavının etkisi ise en az yüzde 60 ağırlık katsayısı alınarak ortalama puan hesaplanır.

AUZEF sonuçları açıklandı mı? AUZEF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

Uzaktan öğretim programlarında, Ders Ham Başarı Puanı hesaplanırken derse devam ile ilgili durum, yarıyıl/yıl içi etkinlik puanına yüzde 20 ağırlık katsayısı ile etki eder. Yalnızca bir ara sınavın yapıldığı uzaktan öğretim programlarında yarıyıl/yıl içi etkinliklerin puanı hesaplanırken derse devam durumunun etkisi yüzde 20; ara sınavın etkisi yüzde 80’dir..