Survivor Nisa'dan bomba Barış itirafı: O varsa ben yokum

'Avokado Perisi' rolüyle Exxen'de yayınlanan 'Sihirli Annem' dizisinde rol alan Survivor Nisa, sevgilisi Barış Murat Yağcı ile bomba bir itirafta bulundu.

Survivor Nisa'dan bomba Barış itirafı: O varsa ben yokum

"Bi' Başka" Youtube kanalı, 'Survivor 2020' yarışmasına damga vuran, sosyal medya paylaşımları ve 'Sihirli Annem' dizisinde üstlendiği 'Avokado Perisi' rolüyle adından söz ettiren Nisa Bölükbaşı'nı konuk etti.

Nisa, kendisine evlenme teklifi yapan Barış Murat Yağcı ile bomba bir itirafta bulundu. 

İşte Nisa'nın o açıklamaları:

"Barış’ın vücudunun her yerinde dövme var. Yaz aylarında dövmelerinin anlamını sormuştum. O da 'Sana güvendiğimde söylerim' demişti. 'Allah Allah' dedim. Bir zaman geçti, yine sordum. Anlatmaya başladı. Sıra ensesindeki dövmeye gelince 'boşver' dedi. Ben de 'tamam' dedim..."

 

Survivor Nisa'dan bomba Barış itirafı: O varsa ben yokum - Resim : 2

"Benimle evlenmek istiyorsa..."

"Sonra sosyal medyadan öğrendim ki eski sevgilisinin adı yazıyormuş. Konuştuk. 'Bütün dövmeler benim eski hayatımın bir parçası, silemem' dedi. Ben de dövmeyi istemediğimi söyledim, 'sileceksin' dedim. Sürekli 'Seninle evleneceğim' diyor ya, ben de 'Benimle evlenmek istiyorsan bu dövme olmayacak. O dövme varsa ben yokum' dedim. Şimdi bunun kavgasını yapıyoruz."