Avrupa bir dönem peşinde koşuyordu, bonservisi 15 milyon euro olarak belirlenmişti. Murat Sancak yıldız futbolcunun uçağını Adana Şakirpaşa'ya indirdi

Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna emin adımlarla ilerleyen Adana Demirspor, yıldız futbolcuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Mavi şimşeklerin başkanı Murat Sancak son olarak bir dönem değeri 15 milyon euro olarak belirlenen forvet oyuncusu M'Baye Niang'ı Adana Şakirpaşa Havalimanı'na indirdi. Futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Avrupa bir dönem peşinde koşuyordu, bonservisi 15 milyon euro olarak belirlenmişti. Murat Sancak yıldız futbolcunun uçağını Adana Şakirpaşa'ya indirdi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Süper Lig'de üst sıraların yanı sıra Avrupa'da kayda değer bir başarı hayalini gerçekleştirmek adına takımı güçlendirmeye devam ediyor. Adana Demirspor, Avrupa Konferans Ligi'nde Cluj'u eleyerek ilerleyişini emin adımlarla sürdürdü. Yönetim ise gruplara kalınması durumunda iyi bir kadronun hazır olması için transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

ÜNLÜ FORVET OYUNCUSU İLE ANLAŞILDI 

Adana'ya Bolotelli'yi getirip verim alarak adını dünya basınında duyuran Murat Sancak bu sefer de son dönemde kariyerinde düşüş gözlenen ancak yeteneği tartışmasız olan bir futbolcuyu Adana'ya getirdi. Sancak, Milan ve Rennes gibi önemli takımların formasını giyen M'Baye Niang'ın uçağını Adana Şakirpaşa Havalimanı'na indirdi. 

BİR DÖNEM DEĞERİ 15 MİLYON EURO'YDU 

Senegalli futbolcunun bir dönem piyasa değeri 15 milyon euroya kadar çıkmıştı. Niang, 2019 yılında 15 milyon euro bonservis bedeli ile Torino'dan Rennes'e gitmişti. 

Avrupa bir dönem peşinde koşuyordu, bonservisi 15 milyon euro olarak belirlenmişti. Murat Sancak yıldız futbolcunun uçağını Adana Şakirpaşa'ya indirdi - Resim : 1

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI 

Yıldız futbolcu, bugün kendisini Adana Demirspor'a bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde başkan Murat Sancak da yer aldı.