Avrupa'nın en büyük kripto etkinliklerinden olan Kripto Fest 2023 İstanbul'da düzenlendi

Türkiye'nin önde gelen kripto para platformlarından ICRYPEX, Kripto Fest 2023'e ana sponsor olarak ev sahipliği yaptı. Etkinlikte konuşan ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer, “Kripto Fest 2023'e katılan ziyaretçiler, alanında uzman birçok ünlü isimle bir araya gelme fırsatı buldu. Bu da bizim finansal okur yazarlığını tabana yayma ve ICRYPEX olarak yatırımcıların bilgilenmesini sağlama vizyonumuzun hayata geçmiş hali olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Avrupa'nın en büyük kripto etkinliklerinden olan Kripto Fest 2023 İstanbul'da düzenlendi

VASP lisansına sahip kripto varlık platformu ICRYPEX, her yıl binlerce kişinin katıldığı ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Avrupa'nın en büyük kripto festivallerinden birine ev sahipliği yaptı. 2000'den fazla kişinin katıldığı Kripto Fest 2023, ekonomistleri, finans ve kripto para uzmanlarını, gazetecileri, teknoloji yöneticilerini bir araya getirdi.

Etkinlikte, Özlem Gürses, Fatih Altaylı, Emin Çapa, Atilla Yeşilada, Uğur Gürses, Ali Perşembe, Prof. Dr. Cem Say, Murat Muratoğlu, Selçuk Geçer ve Gökalp İçer küresel ve yerel ekonomiye ilişkin sunumları ile katılımcılara paylaşımlarda bulundu.

Kripto Fest'e katılan kullanıcılar, deneyim alanlarıyla keyifli bir etkinliğe katılmanın yanı sıra finansal okuryazarlık, piyasaların durumu ve Türkiye ekonomisine dair uzman isimlerin katılımıyla önemli bilgilere erişti. Kullanıcılarının bilgi düzeyini artırmayı hedefleyen platform, etkinlikle birlikte makro ve mikro ekonomi konularında da katılımcıları bilgilendirmek için düzenlediği çeşitli aktivitelerle katılımcılara unutulmaz bir festival yaşattı.

Etkinliğe katılan ziyaretçilere teşekkür eden ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer, “Türkiye'den dünyaya yayıldığımız bu dönemde, ICRYPEX olarak Avrupa'nın en önemli kripto festivallerinden birine ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Artık gelenekselleşen bu etkinlik ile, Finans dünyasından teknoloji dünyasına kadar birçok kesimden katılımcının yer aldığı Kripto Fest 2023'e katılan ziyaretçiler, alanında uzman birçok ünlü isimle bir araya gelme fırsatı buldu. Bu da bizim finansal okur yazarlığını tabana yayma ve ICRYPEX olarak yatırımcıların bilgilenmesini sağlama vizyonumuzun hayata geçmiş hali olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.