Ahmet Kural’dan avukat sevgilisiyle mutluluk pozu

Avukat Çağla Gizem Çelik’le beraber olan ünlü komedyen Ahmet Kural evlilik planını pandemi nedeniyle mi erteledi?

Ünlü komedyen Ahmet Kural için cuma akşamı bir hayli hareketli geçti. Kural, Türk Sineması’nın 106. yılı onuruna düzenlenen ödül töreninde eski nişanlısı burcu kıratlı ile pişti oldu. Kural, aynı zamanda gecede ödül de aldı. Başarılı oyuncuya ödülünü usta tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu verdi. Ahmet Kural ortağı Murat Cemcir’in rahatsız olduğu için geceye katılamadığını belirtti.

Ahmet Kural çıkışta fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı. Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik’le pandemi nedeniyle evlilik planını erteledikleri iddiasına yanıt verdi. Ünlü komedyene eski nişanlısı Burcu Kıratlı’nın salonda olduğu hatırlatıldı.

Burcu Kıratlı da eski nişanlısı Ahmet Kural’ı alkışlayan arasında yer alırken sessizliğe bürünen Ahmet Kural’ın aksine geçmişte birkaç kez daha yaşanan pişti olayının normal bir durum olduğunu belirtti.

Gecenin sonunda Ahmet Kural soluğu Arnavutköy’de bir mekanda aldı. Kural, dışarıya avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik’le el ele çıktı. Sevgilisinin arabaya binmesine yardımcı olan Kural’a, bir kez daha düğün tarihi soruldu.