Avustralyalı ünlü fotoğrafçı fotoğraflarını peş peşe çekip bir de üstüne ekledi: Onu siz değil sadece ben görürüm

Avustralya'nın Brisbane kentinde yaşayan fotoğrafçı ve yılan uzmanı tarafından çekilen bir fotoğraf Facebook'ta büyük ilgi gördü. Söz konusu fotoğrafta dünyanın en zehirli yılanlarından birinin gizlendiği görülüyor. Ancak yılanı ilk bakışta görmek pek de mümkün değil.

Avustralyalı ünlü fotoğrafçı fotoğraflarını peş peşe çekip bir de üstüne ekledi: Onu siz değil sadece ben görürüm

Avustralya'da kış aylarına girilmesine rağmen yılanların hala ortalıkta gezmeye devam etmesi ülkedeki birçok insanda tedirginlik yaratmıştı. Çünkü dünyanın en zehirli yılanları Avustralya'da bulunuyor. 

Yine Avustralya'da Brisbane kentinde çekilen bir fotoğraf da büyük ilgi gördü. Ülkede ünlü bir yılan uzmanı olan ve fotoğrafçılık yapan biri tarafından çekilen fotoğraf, kısa süre içerisinde viral oldu.

Çünkü fotoğrafta dünyanın en zehirli yılanları arasında gösterilen bir yılan bulunuyor. Fakat bu yılanı görmek için fotoğrafa çok dikkatli bakmanız gerekiyor. Yılanı ancak ikinci üçüncü kez bakanlar fark edebiliyor.

Avustralyalı ünlü fotoğrafçı fotoğraflarını peş peşe çekip bir de üstüne ekledi: Onu siz değil sadece ben görürüm - Resim : 1

Avustralyalı ünlü fotoğrafçı fotoğraflarını peş peşe çekip bir de üstüne ekledi: Onu siz değil sadece ben görürüm - Resim : 2