Barınakta skandal!.. Kan donduran vahşeti böyle ortaya çıkardı!

Avusturya’da yaşayan Diyarbakırlı köpek eğitmeni Filiz Kaya, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı hayvan bakım evi ve rehabilitasyon merkezine giderek hayvanları görmek istedi. Hayvanların durumundan şüphelenen Kaya, laboratuvardaki ilaçları alarak Ankara’da analiz ettirdi.

tv100'ün özel haberine göre raporlarda hayvanların zehirlendiğini iddia eden Filiz Kaya, barınak görevlilerini dedektif gibi takibe aldı.

Barınaktan çıkan araçları takibe alan Kaya, araçların Büyükşehir Belediyesi atık arıtma tesisine götürüldüğünü gördü.

Barınağın veteriner odasına gizlice girip numune alan Filiz Kaya, elde ettiği sıvıyı Ankara’da analiz ettirdi. İddiaya göre gelen raporda sıvının zehir olduğu ve köpeklerin zehirlendiği şüphesiyle takibini sürdürdü.

Takip videosundan detaylar verilebilir. Takibi bırakmayan genç kadın buradaki çöp poşetlerini açınca gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. 

Poşetler içerisinde onlarca ölmüş köpekle karşılaşan Kaya, durumu arıtma tesisindeki yetkililere bildirerek polis çağırdı. Köpeklerin barınak görevlileri tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü ileri sürerek şikayetçi oldu.

Bir dönem televizyonun çok konuşulan isimlerinden olan Sinem Umaş ise sosyal medya hesabından bu haber ile ilgili paylaşım yaptı ve Filiz Kaya'ya destek verdi.

Barınakta skandal!.. Kan donduran vahşeti böyle ortaya çıkardı! - Resim : 1Olayla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken, Büyükşehir yetkilileri köpeklerin hastalıktan kaynaklı öldüğünü belirterek, kesin ölüm nedenlerinin bulunması için hayvanlardan numune alınarak analiz yapılacağını belirterek, araştırma başlattıklarını belirtiler.