Cumhurbaşkanı Ayazma Camii açılışında önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 261 yılık Ayazma Camii, restore işleminin ardından ibadete açıldı. Cumhurbaşkanı açılışta önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Ayazma Camii açılışında önemli açıklamalarda bulundu

261 yıllık bir tarihe sahip Ayazma Camii Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından önemli açıklamalar...

Restorasyon tamamlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Ayazma Camii'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ayazma Camii'nde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da günde 5 vakit okunacak ezanların, kılınacak namazların, edilecek duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Ezanlarıyla şehirlerimizin semalarını yankılandıran her camimizi, ülkemizin geleceği için vatan topraklarına dikilen birer manevi muhafız olarak görüyoruz" dedi.

Tam 261 yıllık camii

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti: "Biraz önce cuma namazını beraberce eda ettiğimiz 261 yıllık Ayazma Camimizin restorasyonunun ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu eserin yaşatılması için emek gösteren herkesi rahmetle yad ediyorum. Caminin restorasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

"