Aydın, Denizli, Çorum, Antalya ve Aksaray... Bu 5 ilimiz hakkında korkunç bir istatistik açıklandı... Resmi bir rakam bu

Türkiye'de Aydın, Denizli, Çorum, Antalya ve Aksaray illerimiz hakkında resmi olarak ürküten bir istatistik yayınlandı. Bu illerimizde yaşayan vatandaşlarımız da söz konusu istatistiğin ne olduğunu merak etti.

Aydın, Denizli, Çorum, Antalya ve Aksaray... Bu 5 ilimiz hakkında korkunç bir istatistik açıklandı... Resmi bir rakam bu

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından ülkemizdeki çeşitli durumlara ilişkin veriler vatandaşlarla paylaşılıyor. 

Son olarak Türkiye'de Aydın, Denizli, Çorum, Antalya ve Aksaray illerimiz hakkında resmi olarak ürküten bir istatistik yayınlandı. Bu illerimizde yaşayan vatandaşlarımız da söz konusu istatistiğin ne olduğunu merak etti. 

TÜİK'in paylaştığı veriler "daimi ikametgah ve suç türüne göre ceza infaz kurumuna giren hükümlüler" başlığı altından açıklanıyor.

BİRÇOK SUÇU KAPSIYOR 

Yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık, öldürme, cinsel suçlar, uyuşturucu suçları, trafik ihlalleri ve daha birçok suçun yer aldığı listeye göre oluşturulan rapora göre suç oranı en yüksek 5 il belli oldu. 

İşte o illerimiz ve suç oranları: 

5. Aksaray - Yüz binde 838

4. Antalya - Yüz binde 847

3. Çorum - Yüz binde 871

2. Denizli - Yüz binde 902

1. Aydın - Yüz binde 970