Aydın'da en pahalı uykusuna yattı: Sadece 3 dakika sürdü

Aydın Kuşadası’nda sandalye üzerinde uyuyan bir restoran görevlisinin 3 dakika süren uykusunda küçük bir çocuk kasanın arkasına geçti ve bir kucak dolusu alkol ve bir miktar parayı alıp kayıplara karıştı. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Aydın'da bir restoran görevlisinin çok kısa süren uykusu esnasında küçük bir çocuk kasanın arkasına geçerek bir kucak dolusu alkol ile bir miktar parayı alıp kayıplara karıştı.

GÖREVLİNİN UYKUSUNU FIRSAT BİLDİ

Olay, Kuşadası ilçesi Camikebir Mahallesi’nde bir restoranda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir restoranda gece bekçiliği yapan bir kişi dükkanda sandalye üzerinde uykuya daldı. Bir süre sonra dükkana giren küçük yaşta bir çocuk ve gözcüsü, gece görevlisinin uykuya daldığını gördükten sonra küçük bir keşif yaptı. Daha sonra kasa tarafına geçen çocuk önce bir miktar parayı aldı. Daha sonra bununla yetinmeyen hırsız bir kucak dolusu alkollü içkiyi alıp kayıplara karıştı.

BİRKAÇ DAKİKADA DÜKKANI SOYDU

Hırsızlık anı işyeri kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamera görüntülerinde küçük çocuğun dükkana girip önce para çaldığı ve daha sonra bir daha gelip içkileri kucaklayıp hızlı bir şekilde uzaklaştığı net bir şekilde gözüküyor. Polis şimdi her yerde küçük hırsızı ve gözcüsünü arıyor.