Ayrılacağı söyleniyordu! Cristiano Ronaldo, tüm dünyayı ters köşe yaptı! Gelecek sezon nerede forma giyeceğini açıkladı

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, takımdaki geleceği hakkında konuştu. Portekizli yıldız, Burada mutluyum, burada devam etmek istiyorum ve burada da devam edeceğim" dedi.

Ayrılacağı söyleniyordu! Cristiano Ronaldo, tüm dünyayı ters köşe yaptı! Gelecek sezon nerede forma giyeceğini açıkladı

İngiliz ekibi Manchester United’dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer olan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, kulüpteki ilk sezonunu tamamladı.

AYRILACAĞI SÖYLENİYORDU

Şimdiye kadar çıktığı 16 maçta 14 gol, 2 asistlik performans sergileyen futbolcunun ülkede mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği ifade edilmişti.

Ayrılacağı söyleniyordu! Cristiano Ronaldo, tüm dünyayı ters köşe yaptı! Gelecek sezon nerede forma giyeceğini açıkladı - Resim : 1

TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU

Ronaldo, söz konusu iddialara son noktayı koydu. Portekizli futbolcu Suudi basınına verdiği demeçte, “Burada mutluyum, burada devam etmek istiyorum ve burada da devam edeceğim. Kanımca (Suudi liderler) önümüzdeki beş yıl boyunca çalışmalarını sürdürürlerse, Suudi Ligi dünyanın en iyi beş ligi arasına girebilir” ifadelerini kullandı.

Ayrılacağı söyleniyordu! Cristiano Ronaldo, tüm dünyayı ters köşe yaptı! Gelecek sezon nerede forma giyeceğini açıkladı - Resim : 2