Cristiano Ronaldo ve takımına büyük şok! Şampiyonluk ellerinden kayıp gitti

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, 29. haftada Al Ittifaq ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak ligin bitimine bir hafta kala lider Al Ittihad’ın 5 puan gerisine düşerek şampiyonluğu kaptırdı.

Cristiano Ronaldo ve takımına büyük şok! Şampiyonluk ellerinden kayıp gitti

İngiliz ekibi Manchester United’dan ayılarak Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer olan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, arzuladığı başarıları yakalayamadı.

Suudi Arabistan Pro Lig 2022-2023 sezonunda Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, 29. haftada Al Ittifaq ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, lider Al Ittihad’ın da Al Feiha karşısında 3-0 kazanmasıyla puan farkı 5’e yükseldi ve şampiyonluğu rakibine kaptırdı.

Cristiano Ronaldo ve takımına büyük şok! Şampiyonluk ellerinden kayıp gitti - Resim : 1

İKİ KUPADAN DA ELENDİLER

Kadrosunda Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca, Luiz Gustavo, David Ospina gibi birçok yıldızı barındıran Al Nassr, bu sezon Suudi Arabistan Kral Kupası ve Süper Kupa’da yarı finallerde elenmişti.

Sarı-lacivertli ekip, ligin son maçında sahasında Al Fateh ile karşılaşacak.

Cristiano Ronaldo ve takımına büyük şok! Şampiyonluk ellerinden kayıp gitti - Resim : 2

RONALDO’NUN PERFORMANSI

Ocak ayında Al Nassr takımına görkemli bir törenle imza atan Portekizli yıldız Ronaldo, 16 lig maçında 14 gol kaydederken, 2 kez Kral Kupası, 1 kez de Suudi Süper Kupa’da mücadele etti.