Aytaç Şaşmaz: Abimle gurur duyuyorum

Son olarak “Darmaduman” adlı gençlik dizisiyle seyirci karşısına çıkan Aytaç Şaşmaz, bir kafede kameralara yansıdı. Şaşmaz, geçen salı abisi İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünü oynadığı “Barış Akarsu Merhaba” filminin galasına katılmıştı.

Son olarak “Darmaduman” adlı gençlik dizisiyle seyirci karşısına çıkan Aytaç Şaşmaz, bir kafede kameralara yansıdı. Şaşmaz, geçen salı abisi İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünü oynadığı “Barış Akarsu Merhaba” filminin galasına katılmıştı. Şaşmaz, abisine olan benzerliğinin kendisi için dezavantaj olmadığını söyledi. Aytaç Şaşmaz, abisi İsmail Ege Şaşmaz’la beraber bir projede rol almayı çok istediğini de dile getirdi. Şaşmaz, müziğe olan ilgisiyle de dikkat çekiyor.

Mahsun Kırmızıgül geçen martta vizyona giren Bergen filminde şarkıları Farah Zeynep Abdullah’ın seslendirmesini eleştirmiş ve “Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleriyle etkileyen şarkıcıların kendi biyografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesiyle şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum " demişti. Ünlü sanatçı son filmi “Prestij Meselesi”nin basın toplantısında Özcan Deniz, Haluk Levent ve kendisinin eserlerini okuduğunu anlattı ve “Biz doğrusunu yaptık” dedi. “Barış Akarsu Merhaba” filminde de İsmail Ege Şaşmaz, ünlü rakçının şarkılarını kendisi seslendirmişti. Şaşmaz’ın “Baht Oyunu” dizisindeki partneri Cemre Baysel’le ilişkisi geçen haftalarda bitmiş, ayrılığı ikilinin sosyal medyada karşılıklı takipten çıkması ortaya çıkarmıştı. Muhabirler yakışıklı oyuncuya son olarak Merve Boluğur’un 40 gün süren evliliğini örnek gösterip “Bu sektörde ilişki yürütmek zor mu?” diye sordu.