Azerbaycanlı görevlinin teselli ettiği çocuk depremle ilgili bir kelime kullandı, izleyenler adeta perişan oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı deprem sonrasında bölgeye kardeş ülke Azerbaycan'dan gelen kurtarma ekibinden bir görevlinin, minik depremzede ile arasında geçen sohbet izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Azerbaycanlı görevlinin teselli ettiği çocuk depremle ilgili bir kelime kullandı, izleyenler adeta perişan oldu

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 10 ilde büyük yıkım yaşandı. Dünyanın dört yanından afet bölgesine gelen ekiplerden biri de kardeş ülke Azerbaycan'dan gelen ekip oldu. Kardeş ülke, insani yardımla birlikte yaklaşık 800 kişilik kurtarma ekibi ve sağlık ekibiyle çalışmalara katıldı.  Enkaz altından çok sayıda vatandaşı kurtaran Azerbaycanlı ekip, bununla birlikte bölge halkına moral vermekten de geri kalmıyor. 

Azerbaycanlı görevlinin teselli ettiği çocuk depremle ilgili bir kelime kullandı, izleyenler adeta perişan oldu - Resim : 1

MİNİK DEPREMZEDEDEN DEPREME İLGİNÇ SIFAT

Depremzede bir minikle, Azerbaycanlı görevlinin sohbeti sosyal medyada gündem oldu. Sevgi dolu gözlerle çocuğa bakan görevli küçük kıza, "Korkma, olur mu?" dedikten sonra minik depremzedenin cevabı duygulandırdı. Minik depremzede, "Zaten korkmuyorum ki, bu yaramaz deprem sallanıyor sallanıyor bitmiyor." şeklinde cevap verdi.