Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin neden istifa etti? Aziz Çetin kimdir?

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da istifa depremi yaşandı. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’in istifa kararının ardından yönetim kurulu toplandı ve oy birliği ile yeni başkan belirlendi. Peki, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin neden istifa etti? Aziz Çetin kimdir? İşte Aziz Çetin biyografisi!

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin neden istifa etti? Aziz Çetin kimdir?

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin istifa etti. Aziz Çetin'in görevi bırakma kararı Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da şok etkisi yarattı. Antalyaspor’da acilen yapılan toplantıda oy birliği ile yeni başkan da belirlendi. Peki, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin neden istifa etti? Aziz Çetin kimdir? Aziz Çetin kaç yaşında ve nereli? İşte Aziz Çetin biyografisi!

ANTALYASPOR BAŞKANI AZİZ ÇETİN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Antalyaspor yönetim kurulu toplantısına istifa etme niyetiyle girdiğini ifade eden Aziz Çetin, "Bu bir bayrak yarışı. Değişim zamanının geldiğini düşünüyorum. Hem Antalyaspor A.Ş hem de Antalyaspor Derneği başkanıydım. Ancak gördüm ki bazı projelerin yapılabilmesi için derneğe daha fazla zaman ayırmam gerekiyor. O yüzden kulüp başkanlığından istifa edeceğim. Dernekteki görevimi bu şartlarda daha iyi yerine getireceğim. Kulüp başkanlığına gelecek olan kişi de zaten yabancı değil, aramızdan bir arkadaşımız olacak" ifadelerini kullandı.

AZİZ ÇETİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Aziz Çetin, 1976 yılında Antalya'da doğdu. Lise öğrenimini Antalya Kolejinde tamamlayan Aziz Çetin, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. 2000 yılında tamamladığı avukatlık stajının ardından avukatlık mesleğini yapmaya başladı.

Eğitiminden sonra Antalya'ya dönen Aziz Çetin kendi işini kurdu. Aziz Çetin Bürosu adıyla Antalya'da avukatlık hizmeti veren Çetin, 2021 yılında Antalyaspor'un yeni başkanı olarak göreve geldi. Aziz Çetin, Antalyaspor Başkanı olarak 2 yıl görev yaptı ve 2023 yılının mart ayında istifa etti. Aziz Çetin evli ve iki çocuk babasıdır.