Galatasaray Adana Demirspor CANLI İZLE

Süper Lig’in 34.hafta maçında Galatasaray–Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray–Adana Demirspor canlı izle Galatasaray – Adana Demirspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray–Adana Demirspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray–Adana Demirspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray–Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray – Adana Demirspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 34.haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaşıyor. Ligde 90 puanı bulunan sarı-kırmızılı takım, 86 puanı bulunan en yakın rakibi Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile karşılaşacağı haftada kritik deplasmandan 3 puanla dönmeyi amaçlıyor. Adana Demirspor ise Galatasaray’ı evinde yenmek istiyor.

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 34.hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray – Adana Demirspor maçı 26 Nisan Cuma günü Adana’daki Yeni Adana Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Bahattin Şimşek yönetiyor. Şimşek’in maçtaki yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapıyor.

Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Burak Şeker, VAR olarak Portekizli Andre Narciso, AVAR olarak Emre Kargın, Deniz Caner Özaral ve Alper Ulusoy görev alıyor.

Galatasaray Adana Demirspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Adana Demirspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Adana Demirspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Adana Demirspor'un ilk 11'i belli olmamıştır.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper, Icardi

GALATASARAY VE ADANA DEMİRSPOR’UN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider giren Galatasaray, ligin geride kalan 33 maçlık bölümünde 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu 90 puan topladı. Puan cetvelinde 11. sırada yer alan Yukatel Adana Demirspor'un ise 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 41 puanı bulunuyor.

İki takım arasında Süper Lig'in ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

GALATASARAY LİGDE 21 MAÇTIR YENİLMİYOR

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 21 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor müsabakasında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 21 lig maçında 19 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

GALATASARAY’DA 7 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Yukatel Adana Demirspor maçı öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı futbolcular Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, sarı kart görmeleri durumunda 35. haftadaki EMS Yapı Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY’DA TEK EKSİK VAR

Hafif ağrıları bulunan ve son antrenmana çıkmayan Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha, tedbir amaçlı maç kadrosuna alınmadı.

GALATASARAY’DAN SON 5 MAÇTA 19 GOL

Sarı-kırmızılı ekip, Trendyol Süper Lig'deki son 5 maçında 19 gol kaydetti.

Galatasaray, ligde Çaykur Rizespor'a 6, Corendon Alanyaspor, Kasımpaşa ve Siltaş Yapı Pendikspor'a 4'er ve Hatayspor'a 1 gol attı.

Sarı-kırmızılılar, ligde 33 maçta ise 77 kez fileleri havalandırdı.

GALATASARAY, ICARDI’YE GÜVENİYOR

Galatasaray, şampiyonluk yarışında girilen kritik dönemde golcüsü Mauro Icardi'ye güveniyor.

Son 5 lig maçında 6, toplamda ise 20 gole ulaşarak Fenerbahçeli Edin Dzeko'yu yakalayan Icardi, takımının aldığı galibiyetlerde önemli rol oynadı.

Tecrübeli santrfor, Yukatel Adana Demirspor mücadelesinde de takımının gol umudu olacak.

GALATASARAY’IN DEPLASMAN KARNESİ

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de deplasmanda 16 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar bu mücadelelerde 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı ve 39 puanla bu alanda ikinci sırada yer alıyor. Cimbom son olarak dış sahada Alanyaspor ile oynadı ve 4-0 yendi.

GALATASARAY, LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI KONUMUNDA

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon savunma performansıyla da dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar oynadığı 33 maçta kalesinde 21 gol gördü ve bu performansıyla da ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Aslan, müsabakaların 17’sinde ise kalesini gole kapadı.

GALATASARAY REKOR İÇİN SAHADA

Galatasaray, Adana Demirspor'u yenmesi halinde kendisine ait ligde üst üste kazanma rekorunu kıracak.

Sarı-kırmızılı ekip, 34. haftaya 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle zirvede giriyor. Ligdeki son 14 maçını kazanan "Cimbom” karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Geçen sezon 12 ve 25. haftalar arasında üst üste 14 maç kazanarak (biri hükmen) Süper Lig rekorunu kıran sarı-kırmızılılar, bu sezon da aynı başarıyı tekrarladı.

Galatasaray, Yukatel Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla ayrılması durumunda kendisine ait üst üste kazanma rekorunu geliştirecek.

GALATASARAY'IN GÖZÜ FENERBAHÇE'NİN REKORUNDA

Sarı-kırmızılılar, yarın Yukatel Adana Demirspor'u mağlup etmesi halinde Fenerbahçe'nin puan rekoruna ortak olacak.

Ligin 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe, Süper Lig'in bir sezonda en fazla puan toplayan takımı konumunda bulunuyor.

Galatasaray, Siltaş Yapı Pendikspor galibiyetiyle 90 puana ulaşarak, 3 puanlı sisteme geçilen 1987-1988 sezonundaki kendisine ait puan toplama rekorunu egale etti. Sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor karşısında galip gelerek Fenerbahçe'nin puan toplama rekoruna ortak olmak istiyor.

GALATASARAY’IN HEDEFİ 100 PUANI GEÇMEK

Galatasaray, gözünü 3 haneli puana çevirdi.

Bu sezon ligde oynadığı maçlarda 2,72 puan ortalaması yakalayan sarı-kırmızılı takım, bu performansını devam ettirmesi halinde 100 puan barajını geçecek.

Galatasaray, bunu gerçekleştirmesi durumunda Süper Lig'de 3 haneli puan toplayan ilk takım olacak.

GALATASARAY, 33 HAFTADA 90 PUAN TOPLADI

Okan Buruk, Süper Lig tarihinin en başarılı sezonunu geçiriyor.

Ligde geride kalan 33 maçta 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 90 puan toplayan Buruk yönetimindeki Galatasaray, lig tarihinde bu haftayı en fazla puanla geçen takım oldu.

Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılıların bu başarısında başrolü oynadı.

OKAN BURUK ADINI TARİHE YAZDIRDI

Okan Buruk, Süper Lig'de futbolcu ve teknik adamlık kariyerinde en fazla şampiyonluk gören isim olarak tarihe adını yazdırdı.

Futbolcu olarak 7 kez kupayı havaya kaldıran Buruk, teknik direktörlük kariyerinde ise 2 kez bu sevinci yaşadı.

Teknik direktör olarak ilk şampiyonluk sevincini Başakşehir'in başında yaşayan Okan Buruk, Süper Lig'de üç farklı takımı şampiyon yapan Mustafa Denizli'nin ardından iki farklı takımı bu başarıya taşıyan ilk Türk teknik adam olarak tarihe geçti.

Buruk, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan sonra hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ikinci isim oldu.

OKAN BURUK İLE HİKMET KARAMAN 5. KEZ RAKİP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bugüne kadar resmi müsabakalarda 4 kez rakip oldu. Buruk; Çaykur Rizepor, Gaziantepspor ve Elazığspor’u çalıştırırken, Karaman da Kayserispor, Kayseri Erciyespor ve Rizespor’un başındaydı. İki teknik direktör de 2’şer galibiyet aldı.

ADANA DEMİRSPOR SON 5 MAÇININ SADECE 1'İNİ KAZANABİLDİ

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'deki son 5 maçının sadece 1'ini kazanabildi.

Geçen hafta konuk olduğu Yılport Samsunspor'la 1-1 berabere kalan Yukatel Adana Demirspor, son 5 lig maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.