Dursun Özbek müjdeyi verdi! Galatasaray aylık 100 milyon TL ödemeden kurtulacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Projesi’nin sarı-kırmızılı kulübün geleceği olduğunu ifade ederek, “Ciddi gelirler elde edeceğimiz ve ilk aşamada da Bankalar Birliği'ne borcumuzu kapatacağımız bir çalışmadır. Florya projesinden gelecek gelirin bir bölümü ile Bankalar Birliği'ne olan borcumuzu ödeyeceğiz. Böylece aylık 100 milyon TL'lik faiz giderinden de kurtulacağız” dedi.

Dursun Özbek müjdeyi verdi! Galatasaray aylık 100 milyon TL ödemeden kurtulacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, spor yorumcusu Levent Tüzemen’e açıklamalarda bulundu. Sabah’ta yer alan köşe yazısında Dursun Özbek, 6-1 kazanılan Sivasspor maçı hakkında, “Üstün bir futbol ortaya koyduk. Sahada oyuncular hem maç sırasında hem de sonrasında bir aile gibi davrandı. Taraftar, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular birbiri ile kenetlenmiş durumda. Şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attık” dedi.

Dursun Özbek müjdeyi verdi! Galatasaray aylık 100 milyon TL ödemeden kurtulacak - Resim : 1

“GALATASARAY’UN HUZURUNA DİNAMİT KOYMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Dursun Özbek, Galatasaray’ın maddi yönden sıkıntı yaşadığı iddialarına ilişkin olarak, “Bu iddialar tamamen asılsız” dedi. Özbek sözlerine şöyle devam etti:

“Nisan ayı sonunda bütün ödemeleri yaptık. Ve bu ödemeler sadece futbol takımı ile sınırlı değil. Futbol dışında voleybol, basketbol, su topu, eskrim, yüzme branşları gibi amatör sporlarda bile bütün oyuncularımın ödemeleri yapıldı, borcumuz sıfır. Bunu çıkaranlar, Galatasaray'ın huzuruna dinamit koymaya çalışıyor. Bir daha söylüyorum; bizim sporcularımıza delikli kuruş borcumuz bile yok! Yönetim, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarımızla şampiyonluğa inandık ve bu yolda başarılarımızla yürüyoruz.”

Dursun Özbek müjdeyi verdi! Galatasaray aylık 100 milyon TL ödemeden kurtulacak - Resim : 2

“BANKALAR BİRLİĞİ'NE OLAN BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ”

Özbek, futbol takımının Kemerburgaz'a taşınması ile devam edecek süreçte Florya'da yapmayı planladıkları projenin kulübün geleceğini kurtaracağını ifade etti. Özbek, Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacaklarının bir kez daha altını çizerek şöyle konuştu:

"Florya projesi, Galatasaray'ın geleceğidir. Ciddi gelirler elde edeceğimiz ve ilk aşamada da Bankalar Birliği'ne borcumuzu kapatacağımız bir çalışmadır. Florya projesinden gelecek gelirin bir bölümü ile Bankalar Birliği'ne olan borcumuzu ödeyeceğiz. Böylece aylık 100 milyon TL'lik faiz giderinden de kurtulacağız.”