Aziz Yıldırım'ın koruması yanlışlıkla tetiğe basınca servis şoförü öldü

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın polis koruması silahını kontrol ederken bir anda ateş aldı, servis şoförü kaza kurşunu sonucu hayatını kaybetti.

Olay İstanbul Tuzla'daki bir tersanede meydana geldi. Fenerbahçe Kulübü eski başkanı ve iş insanı Aziz Yıldırım, polis koruması ve aynı zamanda şoförü olan Ahmet Y. ile birlikte toplantıya katılmak üzere Tuzla'da bir tersaneye gitti.

Toplantıya katılanlardan bir diğer isim de emekli tümgeneral Cihat Yaycı'ydı. Yaycı da koruması Zekeriya T. ile toplantının yapılacağı adrese geldi. Toplantı devam ettiği sırada korumalar bekleme salonundaydı. İddiaya göre korumalar arasında silah markası ve özellikleri konusunda bir dialog yaşandı.

Bu sırada Aziz Yıldırım'ın koruması Ahmet Y., beline takmadan önce silahını doldur boşalt yaptığı sırada silah bir anda ateş aldı. Silahtan çıkan kurşun olay sırasında tersanede olan servis şoförü Kerim Karahan'ın göğsüne isabet etti. 30 yaşındaki Karahan hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla silahı ateşleyen Aziz Yıldırım'ın polis koruması ve olayın görgü tanığı emekli Tümgeneral Cihat Yaycı'nın koruması ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.