Baba Candır, Bu Sayılmaz, Kuzgun, Bir Başkadır ve Kızılcık Şerbeti'nde oynamıştı. Kalp krizi geçiren ünlü oyuncuyla ilgili kahreden detay

Baba Candır, Bu Sayılmaz, Kuzgun, Bir Başkadır ve Kızılcık Şerbeti'nde rol alan Settar Tanrıöğen geçirdiği kalp krizi nedeniyle ameliyata alındı. Ünlü oyuncu hakkında ise şok eden bir detay ortaya çıktı.

Baba Candır, Bu Sayılmaz, Kuzgun, Bir Başkadır ve Kızılcık Şerbeti'nde gösterdiği performansla izleyicinin beğendiği oyuncular arasında yer alan Settar Tanrıöğen'in başına üzücü bir olay geldi. 

Kalp krizi geçiren usta oyuncu hemen kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Oyuncunun ameliyatının iyi geçmesi ise izleyicilerini sevindirdi. 

KAHREDEN DETAY ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kalp krizi geçiren oyuncuyla ilgili kahreden bir detay ortaya çıktı. Settar Tanrıöğen'in henüz kısa bir süre önce Kızılcık Şerbeti'nde oynadığı karakterin de kalp krizi geçirmesi hayranlarına "ne üzücü tesadüf" dedirtti. 

Hayranları, ünlü oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşarak yeniden setlere dönmesini istiyor. 

Baba Candır, Bu Sayılmaz, Kuzgun, Bir Başkadır ve Kızılcık Şerbeti'nde oynamıştı. Kalp krizi geçiren ünlü oyuncuyla ilgili kahreden detay - Resim : 1