Kan donduran olay

54 yaşındaki baba ve 22 yaşındaki kızı, genç kadını kaçırıp 1 hafta boyunca tecavüz etti. Esir tutulan kadın, çöle atılarak ölüme terk edildi.

Kan donduran olay

Sapkın baba ve kızı genç kadına 1 hafta boyunca cehennemi yaşattı. İşleri bittiğinde ölmesi için ıssız bir yere atılan kadın, tesadüf eseri bir asker tarafından bulundu ve hayatta kalmayı başardı. İşte Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles'ta yaşanan olayın detayları.

54 yaşındaki Stanley Alfred Lawton ve 22 yaşındaki Shaniya Nicole Poche-Lawton, genç bir kadını kaçırıp 1 hafta boyunca işkence ve tecavüz etmekle suçlanıyor. Los Angeles'ın kuzeyindeki Edwards Hava Kuvvetleri Üssü yakınında bulunan kadının ölmesi için çöle bırakıldığı ifade edildi.

Bir hafta süren işkencenin ardından aç-susuz bir halde bulunan kadının vücudunda çok sayıda yara olduğu açıklandı. Los Angeles County polis departmanı Kaptanı Eduardo Hernandez yaptığı basın toplantısı ile olay hakkında bilgi verdi.

54 yaşındaki Stanley Alfred Lawton ve 22 yaşındaki Shaniya Nicole Poche-Lawton
54 yaşındaki Stanley Alfred Lawton ve 22 yaşındaki Shaniya Nicole Poche-Lawton

Saldırganların mağdurun ifadesinin ardından gözaltına alındığını ifade eden Hernandez, talihsiz kadının bölgede devriye gezen Edwards Hava Kuvvetleri Üssü'ne bağlı askerler tarafından bulunduğunu söyledi. Ekim ayının sonunda işlenen suçla ilgili olarak yapılan araştırmanın ardından zanlıların gözaltına alınması ile birlikte bilgilendirme yaptıklarını kaydeden Hernandez şöyle konuştu:

Talihsiz kadın Nevada Las Vegas'ta kaçırıldı. Önce bir apartmana götürüldü, ardından arabayla Meksika'ya geçti. Ardından tekrar Amerika'ya döndüler ve acılar içerisindeki kadını çölde ölüme terk ettiler.

Saldırganların, mağdur hakkında daha önceden araştırma yaptığı ortaya çıktı. Geçmişte de suç dosyaları bulunan baba kızın, soygun, tecavüz, adam kaçırma, cinayete teşebbüs, gibi suçlamalarla itham ediliyor.

Hem baba hem de kızı kadına defalarca tecavüz etmiş. Hayatta olduğu için çok şanslı. Baba Çarşamba günü, kızı ise Perşembe günü gözaltına alındı. İkisinin de sorgusu devam ediyor. Talihsiz kadının ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.