Babasına dolandırıcılık davası açmıştı! Yeni mekanı için arabalarını satan CZN Burak'a Özbek hayranından lüks hediye!

Babasına dolandırıcılık davası açan ve yeni mekanı için araçlarını satan fenomen isim CZN Burak, Özbek bir hayranının lüks hediyesiyle duygulandı. Fenomene, Özbek bir hayranı son model bir araba hediye etti.

Sosyal medyadan yayınladığı yemek videolarıyla bir anda ünlü olan CZN Burak, bir hayranının lüks hediyesiyle gündeme geldi. 

Babasına dolandırıcılık davası açan CZN Burak, zor günler geçirdiğini belirtmişti. Babasıyla ortaklığını bitiren CZN Burak, yeni bir mekan açmak için lüks araçlarını sattı. Fenomene, Özbek bir hayranı son model bir araba hediye etti.

"HEDİYE İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Yeni işi için mal varlığını satan CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti

Aylar önce lüks araçlarını satarak yeni mekanı için harcayan CZN Burak, Özbek hayranından gelen araba hediyesini 53,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Özbek hayranının son model araba hediyesi karşısında duygusal anlar yaşayan fenomen, "Allah keselerine bereket versin" ifadelerini kullandı. Hediyeyi teslim aldığı anlarda çekilen bir videoyu yayınlayan CZN Burak, "Kardeş Özbekistan'dan kardeşim Aziz Vadi İstanbul Mall'da yeni açtığımız Czn Burak Restaurant'a geldi ve ailesi ile birlikte bana hediye getirdi kendisine çok teşekkür ederim" dedi.