Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı

Bursa'da çıkan bir tartışma sonrasında Emre Ş. isimli bir genç, babasını karın boşluğundan pompalı tüfekle vurdu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adam hayatını kaybetti. Cani evlat ise olaydan 1 saat sonra evden 5 kilometre uzaklıkta yakalandı.

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı

Bursa'da babası Niyazi Şentürk ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşayan Emre Ş., evde bulunan pompalı tüfeği alarak babasını karın boşluğundan yaraladı.

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı - Resim : 1

AĞIR YARALI KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesine uyanan diğer ev sakinleri, Niyazi Şentürk’ü hareketsiz şekilde yerde görünce durumu 112 Acil Servisi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Niyazi Şentürk’ü olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Niyazi Şentürk, ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı - Resim : 2

1 SAAT SONRA YAKALANDI

Olay gerçekleştikten sonra şüpheli Emre Ş. kayıplara karıştı. Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amrliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çevrede çalışma başlattı. Polis ekipleri, şüpheli Emre Ş.’yi olay yaşandıktan 1 saat sonra evden 5 kilometre uzaklıkta kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.