Bahçeli, Akşener'e çağrı yapmıştı! İYİ Parti'den tv100'e özel açıklama: Milletin hayrına

tv100'ün gündemi belirleyen programı Özgür İfade'de MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Merak Akşener'e yaptığı çağrıyla ilgili Cansu Canan Özgen "İYİ Parti, MHP'nin çağrısına kurumsal olarak bir yanıt verecek. Saatler 21.00 gösterdiğinde Kürşad Zorlu, bu konuyla ilgili bir açıklama metni paylaşacak. tv100'ün ulaştığı kulis bilgilerine göre açıklamada "milletin hayrına" ifadesi yer alacak." kulisini verdi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, siyasal iletişimci Ferhat Murat, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu.

BAHÇELİ ÇAĞRI YAPMIŞTI
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yaptığı açıklamada İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrıda bulunarak "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" ifadelerine yer verdi.

İYİ PARTİ'DEN TV100'E ÖZEL AÇIKLAMA
Özgen, kulis bilgisini "Devlet Bahçeli’nin açıklamasının üzerine İYİ Parti üst düzey yöneticileriyle gün boyunca mesai yaptık. Şu an elimize son dakika ulaşan bilgilere göre İYİ Parti kurumsal olarak bu çağrıya bir yanıt verecek ilerleyen dakikalarda. İYİ Parti, MHP'nin çağrısına kurumsal olarak bir yanıt verecek. Saatler 21.00 gösterdiğinde Kürşad Zorlu, bu konuyla ilgili bir açıklama metni paylaşacak. tv100'ün ulaştığı kulis bilgilerine göre açıklamada "milletin hayrına" ifadesi yer alacak." dedi.