Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na adaylı tepkisi! "Cesaretin varsa ilan et"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'na adaylık konusunda tepki gösteren Bahçeli, "Cesaretin varsa adaylığını ilan et. Millet seni tartsın bakalım ederin neymiş." dedi. Öte yandan TTB'nin iddiaları hakkında da konuşan Bahçeli, "Herkesi uyarıyorum, Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. Türk Tabipler Birliği'nin kapısına kilit vurulmalıdır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na adaylı tepkisi! "Cesaretin varsa ilan et"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

İlkelerimizden ödün vermedik, tutarlılığımızdan caymadık. Biz milletimizin uğruna varlığımızı adadık. Ezbere bir hayatın izini takip etmedik. Fil dişi kulelerde milliyetçilik taslamadık. Siyasi muhitler arası, sürekli göçenlerle ne işimiz olmuş ne de ilişkimiz olmuştur.

Küçülmüş siyasetçilerin küçük hesaplarına kafa yoracak değiliz. Çok şükür meydanlardan taşıyoruz.

"Adayımız belli, kararımız nettir"

2023 yılıdna 1923 yılının ilkelerini kesintiye uğratmayacak. 2023 yılında 1923 yılının ruh ve mirasını yağmalatmayacağız. Emek veriyoruz çaba gösteriyoruz. Yeter ki cumhur kazansın, yeter ki sayın Recep Tayyip Erdoğan bir daha cumhurbaşkanı olsun. Tarafımız belli, adayımız belli, tarafımız nettir.

Asıl gelenin cumhur ittifakı, asıl gelmekte olanın Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu görmüyorlar. 3 kuruşa 5 köfte sırasına girenler boşuna nefes tüketmesinler bizim bölünecek vatanımız yoktur. Yarınlar bugünden çok daha güzel olacaktır.

Buradan MHP'nin fedakar teşikilatlarına, milletimin her güzel insanına teşekkürlerimi sunuyorum.

Aşağı yukarı 1 buçuk yıldır zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı üzerinden papatya falları açılıyor. Aday o mu olacak bu mu olacak tartışmaları yapılıyor. Ismarla anketler yapılıyor, isimler parlatılıyor. Doğmayan oğul, bitmeyecek tarlaya nasıl buğday ekiyorsa, zillet partileri de susuz çölde kürek çekiyorlar. Madenli tepede ot bitirmeye çalışıyorlar. Yabancı ülkelerde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı şikayet sırasına giriyorlar. 3-5 sözde sözde uzman yorumcu bağıra çağıra zillet ittifakı cumhurbaşkanı adayı üzerinde toto oynuyor. Öyle isimler ortaya atılıyor ki bunun tertip olduğu çok belli.

"Adaylığını ilan et"

Halbuki cumhur ittifakının adayı nettir. Ankara'yı yavaşlatması yetmiyormuş gibi, Türkiye'nin hızını da yavaşlatmak için pusuya yatablar için umut olarak takdimi hangi akla hizmettir. İstanbul'u perişan eden aciz şahsın devamlı ön plana çıkarılması kimin telkinidir. Kadından imam olmaz, ben başbakan olacaüım diyen malum siyasetçinin yeniden kulisleri kaynatması 6'lı masada fesat çıkarmak için okunmayacak mıdır? Bunların hangisi Recep Tayyip Erdoğan'la bir tutulabilir? Bunlardan hangisi cumhurbaşkanlığına layık olabilirler.

Cumhurbaşkanlığı deneme tahtası değildir.

Sayın Kılıçdaroğlu ikide bir meydan okuyacağına milletin huzuruna çıkarak adaylığını ilan et. Millet seni tartsın bakalım ederin neymiş.

Kılıçdaroğlu, başörtüsünü ben çözdüm demiş. Madem öyle neden anayasa teklif ettin? Başörtüsünü anayasal güvenceye birlikte kavuşturalım. Sayın Kılıçdaroğlu dürüstsen başörtüsü üzerinden siyasi rant çevirmeyi geçirmiyorsan, gel burada duruş göstermeye bak. Bir demet gülün bir harman ottan iyi olcağını asla unutma.

"TTB'nin kapısına kilit vurulmalıdır"

Terörle mücadelemizi karalamak isteyen iç ve dış işgal şebekesi asılsız iddialarla karşımıza çıkmaktadır. TSK'nın kimyasal silah kullandığını şerefsizce iddia ortaya atanlara inanacak durumuz yok. Herkesi uyarıyorum, Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. 23 Ekim 2022 tarihinde Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen PKK FETÖ ve Türk düşmanları yine sahneye çıkmıştır. Türk Tabipler Birliği'nin kapısına kilit vurulmalıdır. TTB Başkanı'nın Türk vatandaşlığından çıkarılması akla en yakın yoldur. TTB'nin tıpla sağlıkla uzaktan yakından ilgisi kalmamıştır. 178 hakimin göreve iade edilmesi Türk milletine hakarettir.

Gerçekçi olmak lazım gelirse saadeti geçmişin sayfalarında değil bir istikbalde görüyoruz.