Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Begüm Yücel: “Çok gururluyum ve mutluyum”

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübünün yeni Başkanı Begüm Yücel, Legia Varşova ile oynadıkları FIBA Europe Cup 2. Tur L Grubu ilk maçı öncesi konuştu. Çok gururlu ve mutlu olduğunu ifade eden Begüm Yücel, “Hem daha önce ülkemize Avrupa kupası kazandırmış bir takımın başkanı oluyorum hem de Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk kadın başkanıyım” dedi.

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Begüm Yücel: “Çok gururluyum ve mutluyum”

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı'nın FIBA Avrupa Kupası'nda Polonya ekibi Legia Varşova ile karşılaştı. Bahçeşehir Koleji rakibini 100-90 mağlup etti. Maç öncesi Bahçeşehir Koleji Spor Kulübünün yeni Başkanı Begüm Yücel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Begüm Yücel: “Çok gururluyum ve mutluyum” - Resim : 1

“TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ’NİN İLK KADIN BAŞKANIYIM”

Begüm Yücel, “Çok gururluyum ve mutluyum. Hem daha önce ülkemize Avrupa kupası kazandırmış bir takımın başkanı oluyorum hem de Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk kadın başkanıyım. O yüzden de çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Begüm Yücel: “Çok gururluyum ve mutluyum” - Resim : 2

Basketbol Süper Ligi’nde ilk kadın başkan olmanın nasıl hissettirdiğine dair ise Yücel, “Gerçekten özel hissettiriyor. Ama biz zaten Bahçeşehir Kolejleri olarak en fazla kadın çalışanın olduğu eğitim kurumuyuz ve karar merciinde de hep kadınlarımız rol alıyor. O yüzden benim başkan olmamla beraber daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Begüm Yücel: “Çok gururluyum ve mutluyum” - Resim : 3

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Begüm Yücel: “Çok gururluyum ve mutluyum” - Resim : 4