Fenerbahçe'de Ali Koç Mourinho'ya 20 milyon euro tazminatı verirse Alman hocayı getirecek! Hedef Terzic ile o kapıyı kapatmak
Sarı lacivertlilerde dün Ali Koç ve Mourinho arasında bir zirve gerçekleştiği iddia edildi. Portekizli teknik adamdan en az zararla kurtulma planı yapan sarı lacivertlilerde Mourinho gönderilirse yerine Edin Terzic getirilecek. Ali Koç bu hamle ile aynı zamanda bir kapıyı da kapatmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de bu sene 3 kulvarda da gelen kötü sonuçların ardından dünyaca ünlü Portekizli teknik adama Jose Mourinho topun ağzına geldi.
Yüksek tazminatı nedeniyle yolların ayrılması zor olan Portekizli teknik adamın, gitmesi durumunda en az 20 milyon euroluk gibi bir serveti de yanında götürmesi bekleniyor.
Bu nedenle sarı lacivertliler, Mourinho ile "uzlaşarak ayrılma"nın yollarını arıyor. Ancak Portekizli teknik adamın buna yanaşmadığı iddialar arasında.
YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU
Yine iddialara göre Ali Koç, Mourinho'yu göndermesi durumunda Alman ekolünden gelen Edin Terzic ile devam etmeyi planlıyor... Koç bu hamle ile aynı zamanda Hakan Bilal Kutlualp'in "Gelirsem Alman hoca ile çalışırım" vaadini de kendi yerine getirmek istiyor.