Bakan Akar, ‘Yüzyılın Gücü, Cesaretin Teknolojisi’ Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yüzyılın Gücü, Cesaretin Teknolojisi” Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti.

Bakan Akar, ‘Yüzyılın Gücü, Cesaretin Teknolojisi’ Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki komuta heyeti, savunma sanayii tarafından yerli ve milli imkanlarla hayata geçirilen silah sistem ve araç teknolojilerini tanıtan “Yüzyılın Gücü, Cesaretin Teknolojisi” Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN OTOPARKINDA KURULDU

Ankara’nın Eskişehir yolu istikametindeki bir alışveriş merkezinin otoparkında kurulan Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi'nin açılışı da Bakan Akar ile çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından gerçekleştirildi.

ÇEŞİTLİ ÜRÜNLER SERGİLENECEK

Milli Savunma Bakanlığı tarafından hazırlanan Dijital Gösterim Merkezi’nde sergilenen maketler ile ziyaretçiler Türk Silahlı Kuvvetleri’nin son teknolojiye sahip ekipman ve donanımlarını görme fırsatı yakalayacak. Üç ana bölümden oluşan sergide yazılımdan donanıma kadar çeşitli ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN TAKİP EDİLEBİLECEK

Ziyaretçiler ayrıca savunma sanayii için adeta mihenk taşı olan Milli Muharip Uçak (MMU), TCG Anadolu gemisi, Atak helikopteri ve Altay tankı gibi projelerin maketlerini de görebilecek. Açılışa müteakip 11 Nisan Salı günü saat 11.00’den itibaren Dijital Gösterim Merkezi ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Dijital Gösterim Merkezi'ne ilişkin tüm detaylar ise www.cesaretinteknolojisi.com adresinden takip edilebilecek.