Bakan Soylu: Muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Biraz önce başkanımız söyledi. Değişen iktidar değil muhalefet olacaktır. Bırakın iktidarı hak etmeyi muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Millet gereğini yerine getirecektir." dedi.

Bakan Soylu: Muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız

1.5 ay içerisinde de konteyner sayısının 200 bine ulaşacağını kaydeden Bakan Soylu, "Ülkemizin ve insanımızın vakit kaybetmeye tahammülü yok. Onun için Sayın Cumhurbaşkanımız deprem konutlarının kalıcı konutların 1 yılda orada depremzede hemşerilerimize verileceğini taahhüt etti. Dünyada bunu yapabilecek başka bir ülke söz konusu değildir " diye konuştu.  Soylu, "Onları tekrar çadırdan konteynerden tekrar evlerine sokana kadar da yalnız bırakmayacağız. Hep beraber onlarla hep birlikte onlarla olacağız" diye konuştu.

"MİLLETİMİZ HER ŞEYİ GÖRÜYOR"

"Bize gitsin diyenler Türkiye'de FETÖ'cülerin hapishaneden çıkıp Türkiye'nin bu milletin başına bu ülkeyi peşkeş çekmek isteyen insanlardı" diyen Soylu, "Milletimiz her şeyi görüyor. Bizim yapacağımız bir tek şey var. İstikametimizden Türkiye yüzyılından, Türkiye yüzyılı için doğru adımlar perspektifinden ve bu milletle paylaşmaktan başka herhangi bir şey söz konusu değildir " şeklinde konuştu.

"MİLLET GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEKTİR"

"Türkiye'yi bir maceraya ve başkalarının tekeline sokmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Bu millet fırsat vermez" diyen Soylu, "Biraz önce başkanımız söyledi. Değişen iktidar değil muhalefet olacaktır. Bırakın iktidarı hak etmeyi muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Millet gereğini yerine getirecektir "diye konuştu.