Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Uluslararası istihbaratın oyununa düşmektedir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "uyuşturucu" iddialarına yanıt veren Soylu, "Yalanlarla her gün Türkiye'yi karartmaya çalışıyor. Kendisi uluslararası bir istihbara oyununa düşmektedir." dedi.

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Uluslararası istihbaratın oyununa düşmektedir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı programın çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili sözlerine tepki gösteren Soylu, "Neymiş, Türkiye cari açığını uyuşturucu ticareti ile kapatmaya çalışıyor. Bu bir uluslararası istihbarat oyunudur. Ana muhalefet genel başkanı bu istihbarat oyununa düşmektedir. Bir lirasını ifade et, nasılmış uyuşturucu ticareti?" dedi.

Soylu'nun açıklamaları:

Meclis'te çıktı, 100'ü aşkın Bylock'çu vekil var dedi, tek kişi yoktur yalan dedik, cevap yok. Çıktı, külliyeye giden CHP'liden bahsetti, yalandı, ismini de telafuz edemedi. Tutuklu gazeteciler listesi yayınladı. Listenin terörsit listesi olduğu ortadaydı. Yargıtay'ın terör bağını net ortaya koyduğu süreç var. Ayrıca Mersin'deki olay söz konusu, tek cümle söylemedi. Yıllardan beri siyaseti yalan üzerine ortaya koymuş ana muhalefet genel başkanı ile karşı karşıyayız. Bunlar Yalova'da mahkeme bastılar, hakime hakaret ettiler. Sadece o mu? Mersin'de belediyeye terörist, İstanbul'da belediyeye terörist, Adana'da, Şişli'de terörist yerleştirdiler. Bütün bunları örtmek için acaba kitlemi bu yalanlarla başka bir noktaya çekebilir miyim endişesi içinde. Bu ayıptır.

"Bu uluslararası istihbarat oyunudur"

Neymiş, Türkiye cari açığını uyuşturucu ticareti ile kapatmaya çalışıyor. Bu bir uluslararası istihbarat oyunudur. Ana muhalefet genel başkanı bu istihbarat oyununa düşmektedir. Bir lirasını ifade et, nasılmış uyuşturucu ticareti?