Bakan Tekin'den öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına ilişkin açıklama: Hiçbir öğretmenimizin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz

Öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz bahse konu olaylar nedeniyle adli ve idari süreçleri takip ederek davalara müdahil olmak için Bakanlığımız adına gerekli işlemleri başlatmaktadır. Hiçbir öğretmenimizin bu süreçlerde mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin'den öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına ilişkin açıklama: Hiçbir öğretmenimizin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz

Milli Eğitim Bakanı Tekin sosyal medya hesabından, öğretmenlere yönelik şiddet olaylarıyla ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını ifade etti.

"HERKESTEN ÖĞRETMENLERİMİZE GEREKEN SAYGIYI GÖSTERMESİNİ İSTİRHAM EDİYORUM"

Bakan Tekin, “Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz bahse konu olaylar nedeniyle adli ve idari süreçleri takip ederek davalara müdahil olmak için Bakanlığımız adına gerekli işlemleri başlatmaktadır. Hiçbir öğretmenimizin bu süreçlerde mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz. Ayrıca öğretmenlerimizi ve eğitim ortamlarındaki her bir ferdimizi korumaya yönelik varsa gerekli mevzuat güncellemelerini ivedilikle gerçekleştireceğiz. Bir öğrenci velisi olarak herkesten, çocuklarımızı emanet ettiğimiz; yarınlarımızı şekillendiren öğretmenlerimize gereken itimadı, özeni ve saygıyı göstermesini istirham ediyorum” dedi.