Bakanlıktan ihtiyaç sahibi ailelere fatura desteği! Her ay hesaplara ödeme yapılıyor. Başvurmadıysanız bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye'de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemesi yapılıyor. Faturalarını ödemekte güçlük çeken aileler yapacakları başvurunun onaylanması halİnde elektrik faturaları için devlet desteğinden faydalanabilirler.

Bakanlıktan ihtiyaç sahibi ailelere fatura desteği! Her ay hesaplara ödeme yapılıyor. Başvurmadıysanız bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye'de elektrik faturasını ödeyemeyen ve ödemelerinde güçlük çeken ailelere devlet tarafından destek sağlanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelen önemli bir açıklamaya göre, dar gelirli ailelerin elektrik faturasını ödeme konusunda yaşadıkları zorluklara bir çözüm bulunuyor. Devlet, bu ailelere aylık 221 TL'ye kadar olan ödemeleri hesaplarına yatırıyor.

221 TL HESAPLARA YATIRILIYOR

Haziran ayı ödemeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla erken hesaplara geçti. Elektrik tüketim desteğiyle ilgili araştırmalar hala devam ediyor. Temmuz ayı fatura destek ödemelerinin ne zaman hesaplarda olacağı da merak ediliyor. Hak sahiplerinin hesaplarına yatan elektrik tüketim desteği, 110 TL ile 221 TL arasında değişen miktarlarda ödeme yapılıyor. Yeni açıklamalar da bu destek ödemeleriyle ilgili yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, elektrik tüketim desteği kapsamında aylık 110 TL ile 221 TL arasında ödeme yapıldığını belirtti. Şimdi gözler, Temmuz ayı destek ödemelerine çevrildi.