Bakırköy'de ilginç anlar! Kemer takmayınca ceza kesilen minibüsçünün savunması pes dedirtti

İstanbul Bakırköy'de İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri, minibüslere yolcu gibi binerek denetim yaptı. Yapılan denetimde emniyet kemeri takmayıp kapısı açık seyrettiği için ceza kesilen minibüsçü, "Havalar çok sıcak" diyerek kendini savundu.

Bakırköy'de ilginç anlar! Kemer takmayınca ceza kesilen minibüsçünün savunması pes dedirtti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, kural ihlali yapan minibüsçülere yönelik denetim gerçekleştirdi. Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Caddesi'nde yapılan denetimde sivil polis ekipleri, yolcu gibi minibüslere binerek kural ihlali yapan sürücüleri tespit etti.

PARA CEZASI UYGULANDI

Kural ihlali yapan sürücüler, daha sonra uygulama noktasında durduruldu. Burada kapısı açık bir şekilde giden, cep telefonu ile konuşan ve emniyet kemeri takmayan 3 minibüs sürücüsüne toplamda 4 bin 502 TL cezai işlem uygulandı. Kapısı açık giderek emniyet kemeri takmayan sürücü ise kesilen cezaya, "Havalar çok sıcak" diyerek itiraz etti. Polis ekipleri ise, denetimin ve havaların herkes için aynı olduğunu belirtti.