Balık için olta atan çocuğun oltasına takıldı. Hedefi bu değildi. Yabani hayat görevlisini aradı, telefondaki kişi şaka yapıyor sandı

Balık tutmaya gidenler genelde evlerine dönerken ellerinde kocaman bir balık ile evlerine dönmek ister, ancak bu sefer öyle olmadı. Olta atan çocuğun oltasına takılan hayvan şaşkınlığa neden oldu.

Balık için olta atan çocuğun oltasına takıldı. Hedefi bu değildi. Yabani hayat görevlisini aradı, telefondaki kişi şaka yapıyor sandı

Balık tutmak hem büyük bir zevk hem de sabır isteyen bir aktivite. Balık tutmaya gidenler genelde evlerine dönerken ellerinde kocaman bir balık ile evlerine dönmek ister, ancak bu sefer öyle olmadı. Olta atan çocuğun oltasına takılan hayvan şaşkınlığa neden oldu. 

Yabani hayat görevlisini aradı, telefondaki kişi şaka yapıyor sandı.

Wyrick veya balık tutan arkadaşı (muhtemelen babası) avı Tennessee Yaban Hayatı Kaynakları Ajansı'na çağırdığında, hattın sonundaki yaban hayatı memuru avın meşruiyetini sorguladı.

TWRA sözcüsü Matthew Cameron, KnoxNews'e "Adamın şaka yaptığını düşünüyordu" dedi.

Balık için olta atan çocuğun oltasına takıldı. Hedefi bu değildi. Yabani hayat görevlisini aradı, telefondaki kişi şaka yapıyor sandı - Resim : 1

3 YA DA 4 YAŞINDA OLABİLİR 

Ancak yaban hayatı sorumlusu Rick Roberts olay yerine vardığında, Wyrick timsahı yere sabitlerken kafasının arkasında tutuyordu.

Cameron, KnoxNews'e "Oraya nasıl geldiğinden emin değiliz" dedi. "Oraya kendi başına gelmedi."

Spekülasyon, timsahın yasa dışı olarak serbest bırakılan eski bir evcil hayvan olduğu yönünde. Cameron sürüngenin 3 ila 4 yaşında olduğunu tahmin etti, zira sürüngenler yılda yaklaşık 30 cm kadar büyüyor.