Balık kurtarma operasyonu... Çamurlu suyun içerisinde can çekişirken aldı özgürlüğüne bıraktı. Yaşasın iyi insanlar

Sosyal medyada paylaşılan balık kurtarma operasyonu kısa sürede binlerce kez izlenme aldı. Tahmine göre, kuvvetli bir fırtına sonrasında çekilen deniz sularının sahilde oluşturduğu çamurlu birikintilerden birinde mahsur kalan devasa balık, sahile gelen biri tarafından kurtarıldı. Çamurlu suda can çekiştiği sırada imdadına koşan adam tarafından özgürlüğüne bırakılan balık, denize kavuştu. Yaşanan bu olay, 'Yaşasın iyi insanlar' dedirtti.

Kuvvetli bir fırtınanın sebep olduğu tahmin edilen sahilde, derin çamurlu suyla dolu çukurlar meydana geldi. Fırtınayla birlikte bu çamurlu sularda mahsur kalan balıklar, hayvanseverler kişilerin sahile gelmesiyle birlikte kurtulmanın bir yolunu bulmuş oldu. Çünkü bunu kendi başlarına yapmaları neredeyse imkansızdı.

ÖZGÜRLÜĞÜNE BIRAKTI

Sahile giderek durumu gözlemlemek isteyen bir grup, çamurlu su dolu çukurlarda balıkların mahsur kaldıklarını gördü. Bir tanesi neredeyse boyu kadar olan çukura girdi ve devasa balığı kucakladığı gibi oradan çıkarıp denize götürdü ve özgürlüğüne bıraktı. O görüntüleri izleyenler, "Yaşasın iyi insanlar" dedi.