Balıkçıların dünyada bile bilmediği bir yöntem. Suyun altından çıkan dev balığı görünce Oh my god diye bağırdı

Pek çok balıkçının bile bilmediği bir yöntem ile balık tutan genç kız, düzeneklerini nehre yerleştirdi ve bir süre bekledikten sonra balıklarını toplamaya gitti. Suyun içine giren kız, eline aldığı leğeni suyun yüzeyinde ilerletti. Balık avı için yerleştirdiği küçük pet şişelerine takılan balıkları tek tek topladı. Ancak son şişeye geldiğinde şişeyi çekti, çekti ancak zorlandı. Suyun içine elini soktuğunda ise gördüğü balık karşısında "Oh my god" diye bağırdı.

Uzak Doğulu tahmin edilen genç bir kız, balıkçıların bile pek çoğunun bilmediği bir düzeneğini nehre kurdu ve beklemeye başladı. Bir süre sonra yeterince beklediğine karar veren kız, suya atladı, elindeki leğen ile suya bıraktığı pet şişelerinin yanına doğru gitti ve düzeneğine takılan balıkları tek tek toplamaya başladı. Sonuncu şişeye geldiğinde zorlanan genç kız, şişeyi çekmesine rağmen bir türlü balığı çıkaramadı. Suyun içine elini sokup ipin ucundaki balığı su yüzeyine çıkarıp boyutunu görünce "Oh my god" diye bağırmaya başladı. O anların görüntüleri, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra binlerce kez izlendi. 

Balıkçıların dünyada bile bilmediği bir yöntem. Suyun altından çıkan dev balığı görünce Oh my god diye bağırdı - Resim : 1