Balıkesir'de gökyüzüne bakanlar bir daha baktı. Böylesini daha önce görmeyen halk hemen telefonlara sarılıp gökyüzüne döndü

Balıkesir'e bağlı Erdek ilçesinde meydana gelen gök olayı görenleri şaşkına çevirdi. Erdek'te bugün gökyüzüne bakan bir daha baktı. Daha önce görmeye alışkın olmadıkları ateş gökkuşağıyla karşılaşan halk, hayranlık içinde o anları kayda aldı.

Hava Forum tarafın paylaşılan son dakika haberine göre, Balıkesir'in Erdek ilçesinde ateş gökkuşağı görüldü. O ilginç anlar vatandaşlar tarafından hemen kayda alındı. Normal bir gökkuşağından oldukça farklı bir görüntüye sahip nadir gök olaylarından biri ateş gökkuşağı herkesin kendisine hayran bıraktı. 

Balıkesir'de gökyüzüne bakanlar bir daha baktı. Böylesini daha önce görmeyen halk hemen telefonlara sarılıp gökyüzüne döndü - Resim : 1

ATEŞ GÖKKUŞAĞI

Ateş gökkuşağı, güneş ışığının sirüs bulutlarının içinde yer alan buz kristallerinde kırılması sonucu oluşan doğa olayıdır. Güneş ufuk sıcaklığının 58 derecenin üzerinde olduğu koşullarda meydana gelir.

 

Kaynak: Hava Forum