Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat'a maalesef müjde yok

Meteorolojik kaynaklardan İç Anadolu bölgesindeki illerimiz Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat'a önemli bir haber verildi. Ancak bu haber içerisinde müjde barındırmıyor. İç Anadolu illerimizde 14 Ağustos'tan itibaren yeniden sıcakların yükselmesi bekleniyor.

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat'a maalesef müjde yok

Temmuz ayının başında ve ağustos ayının ortalarına doğru sıcaklardan kavrulan Türkiye'de Balkanlar gelen serin esinti vatandaşları sevindirmişti. Hatta Marmara bölgesindeki illerimizde yağmur dahi görüldü. Ancak meteorolojik kaynaklar, yeni bir sıcak hava dalgasının daha yurdumuza doğru yola çıktığını açıkladı. 

İÇ ANADOLU İLLERİMİZE HABER VAR AMA MÜJDE DEĞİL 

Hava Forum tarafından İç Anadolu bölgesindeki illerimize yönelik bir haber verildi. Fakat bu haber müjde içermedi. Yüksek sıcaklıklar İç Anadolu'daki illerimiz Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat'a geri dönüyor. 

"SURİYE'DEN YURDUMUZA TAKVİYE YAPACAK" 

Hava Forum tarafından konu hakkında yapılan değerlendirmede şu ifadelere yer verildi: 

"Ankaralılar ve İç Anadolular sizlere maalesef haber veremiyoruz. Arabistan'daki sıcaklar, Suriye'den yurdumuza takviye yapacak gibi görünüyor. Pazartesinden itibaren Suriye üzerinden daha güçlü bir şekilde desteklenebilir.

36-40 DERECE ARASINA ÇIKABİLİR

Ankara'da sıcaklıklar uzun süre (14-24 Ağustos) 36-40° arasında olabilir. Başkentte ferahlamayı 25-27 Ağustos'tan itibaren bekliyoruz. Başkentlilere ve genel olarak İç Anadolu'ya kolaylıkla diliyoruz..." 

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat'a maalesef müjde yok - Resim : 1