Kazayı görüp sağlık ekiplerini aradı, hayatının şokunu yaşadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, süratli olduğu öğrenilen motosiklet yayaya çarptı. Kazada sürücü ve çaptığı kadın yaralandı. Kazayı gören Ali Sural hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Ali Sural, yerde yatan yaralı kadının eşi Deniz Sural olduğunu görünce şoke oldu.

Ayvalık’ın tek ana arteri olan Atatürk Caddesi üzerinde süratli olduğu öğrenilen motosikleti sürücüsü S.Ü. o sırada yolun karşısına geçmek isteyen Deniz Sural’a çarptı. Sural’a çarptıktan sonra savrulan motosiklet sürücüsü S.Ü. de yolun karşısında bir başka araca çarparak durabildi.
Kazada; motosikletin çarptığı 1 çocuk annesi Deniz Sural ağır, motosiklet sürücüsü S.Ü. de hafif yaralandı.

Olay yerine gelen bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Deniz Sural’ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkların olduğu ancak hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, 112 Acil Yardım ambulansının Gömeç ilçesinden olay yerine ulaşması nedeniyle yarım saat gecikmeli gelmesi vatandaşların tepkisini çekti.
Kazayı uzaktan görüp, 112 acil yardım hattını arayan Deniz Sural’ın eşi Ali Sural ise kazazedenin eşi olduğunu öğrenince şaşkına döndü.