'Korona bulaştırmaya çalıştı' diye şikayet etti

Eşini darp etmesiyle gündeme gelen doktor bu kez de eşinin kendisine koranavirüs bulaştırmaya çalıştığı iddiasıyla karakola gitti.

'Korona bulaştırmaya çalıştı' diye şikayet etti

Samsun’un Bafra ilçesinde geçen aylarda kediye kıyma verdi eşini darp ettiği iddiasıyla gündeme gelen Dr. M.O.İ., Evde yaşanan tartışma sonucunda Opr. Dr. M.O.İ., eşinin kendisine virüs bulaştırmaya çalıştığı ve darp ettiği iddiasıyla karakola giderek ondan şikâyetçi oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde görevli Dr. F.İ, 4 ay önce "kediye kıyma verdim diye beni darp etti" iddiasıyla kendisi gibi doktor olan eşi M.O.İ’den şikâyetçi olmuş, daha sonra da şikayetinden vazgeçmişti. Dr. F.İ. görev yaptığı Şanlıurfa’da rahatsızlandıktan sonra eşinin yanına, Samsun'un Bafra ilçesine geldi. F.İ. ve kocası M.O.İ. birlikte korana virüs testi yaptırdı.

Opr. Dr. M.O.İ., "Eşim birkaç gündür rahatsızdı. Onunla birlikte korona virüs testi yaptırdık. Onun testi pozitif, benimki negatif çıktı. Eve geldik, kendisine evde bakıyordum. Bugün saat 13.00 gibi uyandı. Bugün de benim doğum günümdü. Ablam arayarak doğum günümü kutladı. Vay 'niye seni aradılar. Benim hakkımda mı konuşuyorsunuz' dedi. Marketten aldıklarımı benim kafama fırlattı. 'Sen beni hastaneye mi yatırmaya çalışıyorsun. Benden kurtulmaya mı çalışıyorsun' diyerek cinnet geçirdi. 'Ben pozitif oldum, sen de pozitif olacaksın' diyerek yüzüme tükürdü. Tükürüğünü eline alıp ağzıma soktu. Birkaç gündür bana zorla virüs bulaştırmaya çalışıyordu. Daha sonra beni darp etti, sağımı solumu ısırdı. Daha önceden de bana iftira atıyordu. Polis çağırıyordu" dedi.