Baraj dizisi 19. Bölüm Fragmanı izle, "Birbirimizi ne kadar az görürsek, o kadar iyidir belki!"

Ekranlarının vazgeçilmez dizisi Baraj her salı FOX tv'de sevenleriyle buluşuyor. Yeni bölümde, Nazım’ın kimsenin beklemediği büyük bir güçle ve yıllardır ona destek veren Bahar ile birlikte geri dönmesi herkesin hayatını sarsacaktır.

Baraj dizisi 19. Yeni bölümü ile 22 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de FOX ekranlarında olacak.

Baraj Dizisi 18. Bölüm Özeti 

Nehir, Nazım’ın hapisten çıktığını duyar. Onun yüz ifadesinden Hakan, Nehir’in Nazım’ı düşündüğünü anlarr ve onunla görüşmemesini ister. Nehir, dayanamayıp Nazım’ın yanına gider. Nazım, Nehir’i dinledikten sonra ondan gitmesini ister. Bahar, Nazım’ı abisinin hapse attırdığını bilir. Bunu kimseye anlatamaz. Ama Nazım’ı kurtarmak için yıllarca uğraşır. İkili bu süre zarfında yakınlaşır.

Tarık, Nazım’ın çıktığını duyup onun nerede olduğunu merak ede. Hiçbir yerde görünmediğini öğrenince de kendilerini takip ettiğini düşünüp rahatsız olur. Bu süre içinde Tarık, Zahra ile bir anlaşma yapmıştır. Zahra, bebeğini aldırmıştır ve Tarık’ın metresi olarak hayatını lüks içinde sürmektedir. Fulya, Tarık’ın Nehir’e karşı duyguları olduğundan şüphelenir. Tarık, fırsatını bulup Nehir’e birlikte kaçma teklif eder. O ise, onun söylediklerine aldırmaz bile.

Hapishanede tanıştığı Mahir, Nazım’a ölmeden önce tüm mal varlığını bırakmıştır. Nazım, bir dizi ameliyat olup yüzündeki yara izinden kurtulmuş, bambaşka biri olmuştur. Tarık ile Hakan, yeni iş ortaklarıyla tanışmak için şirkete giderler. 45 dakika bekledikten sonra yeni iş ortaklarının kendilerini evine çağırdığını öğrenirler. Tarık, kendilerini ayağına çağıran adamı şimdiden sevmediğini söyler.

Karşılarında Nazım’ı görünce her ikisi de şok olur. Nazım, geçmişten hiç bahsetmeden iş konuşur ve onlarla ortak olur. Mert’in doğum günü partisi için Nehir, hazırlık yapar. Bahar, Nazım’la buluşup ona evlenme teklif eder. Nazım’da kabul eder. Doğum günü partisine Nazım’la giden Bahar, herkese evleneceklerini açıklar.