Barbie'nin devam filmi gelecek mi? Şirketten ilk açıklama

Warner Bros'un 2023 yılına damga vuran filmi Barbie'nin devam filmiyle ilgili yönetmenin ardından şirketten de bir açıklama geldi.

Barbie'nin devam filmi gelecek mi? Şirketten ilk açıklama

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı, Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu Barbie'nin devam filmi için Warner Bros'dan yeşil ışıl geldi.

Şirketten Pam Abdy, BBC'ye verdiği röportajda, Greta Gerwig'in Barbie 2'yi yapmayı çok seveceğini söyledi ve Gerwig ile bir devam filmi olasılığı hakkında sürekli konuştuklarını belirtti.

Gerwig'in vizyoner ve günümüzde çalışan en iyi film yapımcılarından biri olduğunu söyleyen Abdy, Akademi seçmenlerini cinsiyetçi olarak etiketlemek istemediğini ekledi.

"BARBIE ÜLKESİNE GERİ DÖNMEK İSTİYORUM"

Haberler, Gerwig'in Barbie iki fikrine açık olduğunu açıklamasının ardından geldi. Gerwig kesin bir şekilde konuşmasa da devam filmine pek de uzak durmadığını şu sözlerle gösterdi: "Bu, yapmayı çok sevdiğim bir şey oldu. Ve kurduğumuz dünyayı, tüm oyuncuları ve bu grup insanla yeniden bir arada olma fikrini çok sevdim."

Gerwig ayrıca ağustos ayında da People dergisine, filminin bir dünyanın ve bir dizi farklı Barbie filminin başlangıcı olmasını umduğunu söylemişti: "Bir üslup, bir mizah ve bir neşe var. Barbie Ülkesine geri dönmek istiyorum." (Sözcü)