Barcelona’ya transfer olacağı iddia edilmişti! İlkay Gündoğan gerçeği açıkladı!

Manchester City’deki kontratı sezon sonunda bitecek olan İlkay Gündoğan geleceği hakkında konuştu. Barcelona’ya transfer olacağı iddia edilen yıldız futbolcu “Arka planda konuşmalar var ve bence bu normal. Ancak çok fazla ayrıntıya girmeden, henüz kararlaştırılmış bir şey yok” dedi.

Barcelona’ya transfer olacağı iddia edilmişti! İlkay Gündoğan gerçeği açıkladı!

İngiliz ekibi Manchester City’nin takım kaptanı Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ın takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Henüz Manchester City ile bir anlaşma yapmayan İlkay’ın sezon sonunda Barcelona’ya transfer olacağı öne sürülmüştü. 

Barcelona’ya transfer olacağı iddia edilmişti! İlkay Gündoğan gerçeği açıkladı! - Resim : 1

İLK KEZ KONUŞTU

Yıldız futbolcu geleceği hakkında ilk kez konuştu. İtalyan spor muhabiri Fabrizio Romano’ya konuşan İlkay Gündoğan, “Arka planda konuşmalar var ve bence bu normal. Ancak çok fazla ayrıntıya girmeden, henüz kararlaştırılmış bir şey yok” dedi.

“GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”

İlkay, “Elbette görüşmeler devam ediyor, bu nedenle bir karar olursa ilk öğrenen siz olacaksınız” diye konuştu.

Barcelona’ya transfer olacağı iddia edilmişti! İlkay Gündoğan gerçeği açıkladı! - Resim : 2

MENAJERİ DE KONUŞTU

Öte yandan futbolcunun menajeri İlhan Gündoğan, geçtiğimiz günlerde İspanyol AS’a yaptığı açıklamada, "Haftalarca süren bir anlaşmayla ilgili hikayelerin nereden geldiğine şaşırdım. Hala hiçbir kulüple anlaşma yok. Önümüzdeki yıllarda nerede oynayacağına henüz karar verilmedi. İlkay, Manchester City kaptanı olarak bu sezon hâlâ üç büyük kupa kazanabilir. Şu anda odaklandığı tek şey bu” ifadelerini kullanmıştı.

BARCELONA İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile anlaştığı iddia edilmişti. Futbolcunun 2+1 yıllık sözleşme karşılığı her sezon en az 12 milyon euro kazanacağı ileri sürülmüştü.

Barcelona’ya transfer olacağı iddia edilmişti! İlkay Gündoğan gerçeği açıkladı! - Resim : 3

İLKAY’IN PERFORMANSI

İlkay Gündoğan, 2016'da Dortmund'dan City'e transfer olmuş ve gösterdiği performansla dünyada mevkisinin en başarılı isimlerinden birisi haline gelmişti.

İlk 11’in değişmez isimlerinden biri olan ve geçen sezon takımına şampiyonluğu getiren golü atan İlkay, bu sezon çıktığı 40 maçta 5 gol 5 asist yaptı.