Barış Murat Yağcı'dan Cemal Can ve Yasin'in şarkıcılık yapmasıyla ilgili flaş açıklama

Survivor’ın ardından yaşadıkları sürpriz aşkla dikkatleri üzerine çeken Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı çifti, hangi konuda kıskançlık krizi yaşadı?

Survivor’ın ardından yaşadıkları sürpriz aşkla dikkatleri üzerine çeken Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı çifti, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Nisa Bölükbaşı kış tatilini çok sevdiğini söyledi. Yeni şarkısının bir kısmını geçen günlerde sosyal medyadan yayınlayan Barış Murat Yağcı, gelen tepkileri yorumladı.

23 yaşındaki Nisa Bölükbaşı, Acun Ilıcalı’nın yılbaşında açtığı dijital platformda yayınlanan “Sihirli Annem” dizisinde ilk kez oyunculuk deneyimi yaşıyor. Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı’nın YouTube’tan da yayınladığı 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizinin kendisini çok sevindirdiğini anlattı.

Barış Murat Yağcı’nın Nisa Bölükbaşı’na sesleniş biçimi de sosyal medyanın diline düştü.
Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı çiftine Survivor’dan sonra görüşmediklerini açıkladıkları Cemal Can’ın da şarkı çıkaracağı hatırlatıldı. Nisa Bölükbaşı, vücudu dövmelerle kaplı olan Barış Murat Yağcı’ya evlenmek için özel bir şart sunmuştu. Bölükbaşı ile Yağcı bir ara kameralar önünde kıskançlık konusunda kısa bir atışma da yaşadı.