Barış Yarkadaş, İYİ Parti'nin İstanbul adayını açıkladı! “İYİ Parti’den önemli isimleri arayıp sordum, kulislerde o isim konuşuluyor”

Gürkan Hacır ile Taksim Meydan'ına konuk olan tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ali Fatinoğlu isminin kulislerde konuşulduğunu belirtti. Yarkadaş "İYİ Parti’den önemli isimleri arayıp sordum ‘Evet, Ali Fatinoğlu’nun ismi gündem de ama henüz netleşmiş bir şey yok çünkü Buğra Kavuncu’nun da adaylığı konuşuluyor’ dediler." ifadelerine yer verdi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler programda masaya yatırıldı. 

"ALİ FATİNOĞLU’NUN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI DA GÜNDEMDE"
Yarkadaş "Ali Fatinoğlu’nu Meral Akşener Ankara’ya davet etmiş ve görüşmüşler ve İYİ Parti kulislerinde konuşulanlara göre Ali Fatinoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı da gündemde. Bu iddia üzerine İYİ Parti’den önemli isimleri arayıp sordum ‘Evet, Ali Fatinoğlu’nun ismi gündem de ama henüz netleşmiş bir şey yok çünkü Buğra Kavuncu’nun da adaylığı konuşuluyor’ dediler." ifadelerine yer verdi.