Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin detaylarını tv100'de anlattı! "Kılıçdaroğlu'nun tek bir gündemi var"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, görüşmenin detaylarını Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda anlattı. Yarkadaş "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla başbaşa görüşmemde gördüğüm şey, Sayın Genel Başkanın tek gündemi yerel seçim başarısına odaklanmak" ifadelerine yer verdi.

Siyasal iletişimci Ferhat Murat, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyareteden Yarkadaş, görüşmeden izlenimlerini programda anlattı.

"İYİ PARTİ'NİN TUTUMUNU YAKINDAN İZLİYOR"
Yarkadaş "CHP'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Ankara'daki kutlamalara katıldım. Kutlamalardan önce Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Kendisiyle sohbetimizden izlenim aktaracağım. İYİ Parti'nin CHP'ye tutumunu yakından izlediğini gördüm. Kılıçdaroğlu, Adnan Beker'in tv100'de yaptığı konuşmayı öğrenmiş, izlemiş. Bununla ilgili yorum yapmadı ama çok memnun olmadığını hissettim." diye konuştu.

Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin detaylarını tv100'de anlattı! "Kılıçdaroğlu'nun tek bir gündemi var" - Resim : 1

"KILIÇDAROĞLU'NUN TEK GÜNDEMİ YEREL SEÇİM"
Görüşmeyle ilgili Yarkadaş "Kılıçdaroğlu'nun moralini çok iyi gördüm. Benden önce Gürsel Tekin görüşmüş, bende ondan sonra görüştüm. Kılıçdaroğlu, CHP'nin seçimlere tek başına girecekmiş gibi bir çalışma içinde olduğunu gördüm. İYİ Parti'nin çıtayı yükseltmesinden kaynaklı olarak CHP'nin her yerde seçime tek başına gireceği şeklinde hesabını kuruyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla başbaşa görüşmemde gördüğüm şey, Sayın Genel Başkanın tek gündemi yerel seçim başarısına odaklanmak." dedi.