Barış Yarkadaş: Lütfü Savaş krizi CHP tarafından iyi yönetilmedi

CHP'nin Hatay'da yeniden Lütfü Savaş'ı aday göstermesi tepkilere neden olmuştu. Konuya ilişkin tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında değerlendirmelerde bulundu. Yarkadaş, "Lütfü Savaş krizi CHP tarafından iyi yönetilmedi. Adalet ve Kalkınma Partisi deprem olan 3 bölgede Maraş ve Adıyaman’da belediye başkanlarını değiştirdi. Bu belediye başkanlarının başarılı olup olmaması ile alakalı değil." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, İletişimci yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

6 Şubat depremlerinin ardından CHP'li Hatay belediye başkan adayı Lütfü Savaş eleştirilmiş, yeniden aday gösterilmesi tepki çekmişti.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında, konuyla ilgili konuştu.

"BU BELEDİYE BAŞKANLARININ BAŞARILI OLUP OLMAMASI İLE ALAKALI DEĞİL"

Barış Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

"Lütfü Savaş krizi CHP tarafından iyi yönetilmedi. Adalet ve Kalkınma Partisi deprem olan 3 bölgede Maraş ve Adıyaman’da belediye başkanlarını değiştirdi. Bu belediye başkanlarının başarılı olup olmaması ile alakalı değil. Büyük bir deprem faciası yaşandı. Depremde insanlar hayatını kaybetti. Oradaki krizler iyi yönetilmedi. AK Parti bu belediye başkanları ile devam ederse 'Toplumun, ahalinin, seçmenin aklına sürekli o günkü tartışmalar, görüntüler gelir' dediler ve adaylarını değiştirdiler. CHP ise Hatay'da 8 binin üzerinde insanın hayatını kaybettiği bir yerde tüm eleştirilere rağmen adayını değiştirmedi." dedi.