Barış Yarkadaş'tan çok konuşulacak kulis! Ekrem İmamoğlu 'Sonuna kadar çarpışacağım' dedi! Şükrü Genç'e sert çıktı: Tarafınızı seçin!

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kapalı toplantısıyla ilgili verdiği kuliste "Mesele CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimine gelince İmamoğlu, Özgür Çelik’i işaret ederek ‘Tek aday, ortak aday yok, aday çıkarabilen herkes adayını çıkarsın, sonuna kadar çarpışacağım, sonuna kadar gideceğim’ diyor." ifadelerine yer verdi. Yarkadaş, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in İmamoğlu'nu üslubu dolayısıyla uyarmasından sonra İmamoğlu'nun "tarafınızı seçin" dediğini aktardı.

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, Fuat Uğur, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. Değişim tartışmalarının sürdüğü Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki yapılacak olan  İstanbul İl Başkanlığı kongresi programda masaya yatırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kapalı toplantısıyla ilgili kulis bilgisi paylaşan Yarkadaş şu ifadelere yer verdi:

İMAMOĞLU 'SONUNA KADAR ÇARPIŞACAĞIM' DEDİ
İmamoğlu’nun bugünkü kapalı toplantıda yaptığı konuşmadaki üslubunun çok sert olduğu, agresif olduğu ve orada bulunan insanları rahatsız ettiğini söyleyebilirim. Mesele CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimine gelince İmamoğlu, Özgür Çelik’i işaret ederek ‘Tek aday, ortak aday yok, aday çıkarabilen herkes adayını çıkarsın, sonuna kadar çarpışacağım, sonuna kadar gideceğim’ diyor. Bazı arkadaşlar ortamı yumuşatmaya çalışıyor ‘tek aday, ortak aday yok, sonuna kadar gidip çarpışacağım’ diyor. Bugün konuştuğum bir belediye başkanı  ‘bu sözler beni üzdü, hem de kırdı. Orada bütün belediye meclis üyeleri sonuçta İmamoğlu için çalıştı. Neye çarpışacak?’ dedi. İmamoğlu bu işe gerçekten kafaya takmış.

İMAMOĞLU'NDAN ŞÜKRÜ GENÇ'E: TARAFINIZI SEÇİN
 İmamoğlu’nun sözleri üzerine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç iyi niyetle ‘sayın başkanım biraz sert oldu’ deyince İmamoğlu, ‘tarafınızı seçin’ diyor. Bunun üzerine bazı meclis üyeleri ‘sayın başkan İYİ Parti’ye göstermiş olduğunuz teveccühü CHP’lilere niye göstermiyorsunuz, sizin bu tavrınız kazandığınız günden beri devam ediyor, bir ay sonra ‘Kahramanın Yolculuğu diye kitap yazdırdınız’ diyor. Gergin bir ortamda geçiyor, bazı meclis üyeleri ile arasında tartışma çıkıyor. O arada İmamoğlu, Kaftancıoğlu hakkında yorumlar yapıyor.