Barış Yarkadaş’tan Ekrem İmamoğlu kulisi: O ismi destekliyorum yeni bir hikaye yazmalıyız!

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili "İmamoğlu, dün Avcılar’da delegelerle toplantı yaptı. Toplantıda toplam 140 kişi var, bunların 30’u delege değil. İmamoğlu, sanki partinin Genel Başkanı’ymış, Grup Başkanı’ymış gibi kürsüye çıkıp ‘Özgür Çelik’i destekliyorum. Yeni bir hikaye yazmalıyız’ diyor." kulis bilgisini verdi.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Yarkadaş kulis bilgilerini şu sözlerle anlattı:

"EKREM BEY, İYİ BİR BELEDİYECİDİR AMA KÖTÜ BİR SİYASETÇİDİR"
Ekrem Bey, iyi bir belediyecidir ama kötü bir siyasetçidir. Çünkü 29 Mayıs sabahı CHP’yi içi boş, sonu gelmeyen bir tartışmanın içine sokarak partiye patinaj yaptırdı. Şu anda İBB Başkanı olmasına rağmen parti örgütleriyle ihtilaflı hale geldi ve ‘Ben tarafım’ diyor. Bir belediye başkanı, yarın çalışacağı ilçe başkanlarına karşı taraf olamaz.

"İMAMOĞLU, ‘ÖZGÜR ÇELİK’İ DESTEKLİYORUM YENİ BİR HİKAYE YAZMALIYIZ’ DİYOR"
İmamoğlu, dün Avcılar’da delegelerle toplantı yaptı. Toplantıda toplam 140 kişi var, bunların 30’u delege değil. İmamoğlu, sanki partinin Genel Başkanı’ymış, Grup Başkanı’ymış gibi kürsüye çıkıp ‘Özgür Çelik’i destekliyorum. Yeni bir hikaye yazmalıyız’ diyor. İmamoğlu sonrasında İl Başkanı tanımı yapıyor, ‘İl Başkanı sadece kendi sorunlarıyla ilgilenmeli, 39 ilçeye nefer olmalı. Ben Özgür Çelik’i 7 yıldır tanıyorum. Özgür Bey, bizim hizmetlerimizin tanıtımını iyi yapıyor’ diyor. İl Başkanı senin reklamcın mıdır?

"İMAMOĞLU BU SORUYA CEVAP VERMİYOR"
Bir delege kalkıp ‘Özgür Çelik aday yapılırken, süreç ilçe başkanlarımız ile tartışılmadı. 14 İlçe Başkanı Cemal Canpolat’a destek verdi’ diyorlar. Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergün’le, Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas ‘Sizin değişim talebiniz Kılıçdaroğlu’nu da kapsıyor mu?’ diye soruyorlar. İmamoğlu bu soruya cevap vermiyor.