Barış Yarkadaş'tan Kemal Kılıçdaroğlu kulisi: Ankara'da 4 odalı bir ofis tuttu

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili verdiği kulis bilgisinde "Kılıçdaroğlu, Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesi'nde 4 odalı bir ofis tuttu. Cuma gitti, ofise onay verdi. Burada bir vakıf veya enstitü kurmayı düşünüyor. Parti politikalarına destek olmak için araştırmalar yaptırmak istiyor." dedi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Fuat Uğur, Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili kulis bilgisi paylaştı. 

"KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA 4 ODALI BİR OFİS TUTTU"
Yarkadaş "Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Mustafa Kemal Mahallesi'nde 4 odalı bir ofis tuttu. Cuma gitti, ofise onay verdi. Boyası yapılmaya başlandı. Burada bir vakıf veya enstitü kurmayı düşünüyor. Parti politikalarına destek olmak için araştırmalar yaptırmak istiyor. Temel konuda araştırma ve rapor hazırlamak. Yoksullağa karşı mücadele için raporlar ve araştırmalar yapıtırılacak. Kılıçdaroğlu'nun evine çok sayıda ziyaretçi gidip geliyor. Kılıçdaroğlu herkese "Özgür Özel'e destek verin, yalnız bırakmayın, yerel seçime kilitlenin" diyor." ifadelerine yer verdi.