Barış Yarkadaş'tan Kemal Kılıçdaroğlu kulisi: İttifak için bizimle görüşebilirler

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda "Yeni seçilen ilçe başkanları yerel seçime ilişkin ittifakı soruyorlar ve Sayın Genel Başkan ‘İttifak için kimseye kapıyı kapatmadık, bizimle ittifak yapmak isteyenler şartlarımız dahilinde gelip bizimle görüşebilirler’ diyor." kulis bilgisini verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

Yarkadaş kulis bilgilerini şu şekilde verdi:

"BİZİMLE GÖRÜŞEBİLİRLER"
Yeni seçilen ilçe başkanları yerel seçime ilişkin ittifakı soruyorlar ve Sayın Genel Başkan ‘İttifak için kimseye kapıyı kapatmadık, bizimle ittifak yapmak isteyenler şartlarımız dahilinde gelip bizimle görüşebilirler’ diyor.

"İSTANBUL’DA EN KÜÇÜK BİR GERİLİM VE KAVGA OLURSA BUNUN SORUMLUSUNU DERHAL PARTİDEN ATARIZ"
İzmir’deki kavga üzerinde de Genel Başkan ‘CHP’nin İzmir’deki kongresinde kavga ve gerginlik görüntülerini İstanbul’da hiçbir şekilde istemiyorum. Bununla ilgili talimat verdim. İzmir’de soruşturma başlatıldı. İstanbul’da en küçük bir gerilim ve kavga olursa bunun sorumlusunu derhal partiden atarız’ diyor.